Ter nagedachtenis aan Lauren

29 augustus.

4 weken onderweg, 6 maanden van huis. Wat gaat de tijd toch snel.

Zoveel geleerd en meegemaakt.
Leuke dingen en minder leuke dingen.

Deze roadtrip is absoluut het hoogtepunt tot zo ver. Genieten van alles wat we doen.

Afgelopen donderdag is onze lieve vriendin Lauren vredig ingeslapen. Ze heeft gevochten, zo hard als ze kon.

We nemen haar mee in onze reis. Een paar maanden geleden hebben we nog gefantaseerd hoe het zou zijn als Lauren en de poes met ons mee zouden gaan. Dromen mag.

Afscheid nemen is iets wat ik vaak heb moeten doen deze reis. Thuis, op schiphol, van mijn liefste opa, mensen die je ontmoet tijdens het reizen maar een andere kant op gaan en van lieve Lauren. Ik ben altijd vreselijk geweest in afscheid nemen, maar ik begin het anders te ervaren. Het blijft niet leuk maar in plaats van dat ik nu denk aan dat ik iemand niet meer zal zien, koester ik de mooie momenten die ik met deze personen heb gehad. Ik kijk met een glimlach terug op alle mooie momenten en niet met tranen van gemis.


Geef een reactie