Merry Christmas and a happy new year

31/12/2016

Dit was het dan, laatste blog van 2016.

Dit jaar niet traditioneel oliebollen bakken met papa, maar om 5:30 koeien melken en oud en nieuw vieren in een huisfeest in Lorne!

Wat een (snel) jaar is dit geweest!

2016 is een prachtige jaar geweest voor mij.

Het is het jaar geweest waarin ik mijn HBO diploma op heb mogen halen en waarin ik op 29 februari naar Australië vertrok.

Het jaar waarin een droom van mij werkelijk werd en ik de kans kreeg om op een cattle station te mogen werken.

Het jaar waarin ik een waanzinnige roadtrip heb gemaakt langs de westkust en het noorden van Australië eindelijk heb weten te bereiken. Waar ik de meest prachtige stranden, parken, bergen en mensen heb gezien.

Het jaar waarin ik mijn liefde Shane heb ontmoet. Jullie hadden vast al een foto voorbij zien komen, ja thats him! Shane Kent, farmer uit Colac. Ontmoet op een rodeo in Darwin, toevallig ook hetzelfde huis als mij gewoond in Margaret River. Prachtig liefdesverhaal, daar ga ik nog een ander keer op in haha.

Het jaar waarin ik in een jurk, met 36 graden en een barbecue kerst heb mogen vieren. De barbecue was als lunch en als dinner hadden we een salade buffet.. dat is wel even anders dan heerlijk wild of vis hmmm. Volgend jaar toch maar een koude kerst in Nederland?

Het jaar waarin ik meer ben gaan waarderen wat ik heb en niet meer continu bezig ben met wat ik verloren ben. Heerlijk die rust in me koppie.

Het jaar waarin ik op de valreep (lees: op 31 december om 13:00 uur een waanzinnige baan heb gekregen in een locale restaurant! Yes!)

Klinkt als een goed jaar of niet!?

Nu is er 1 groot lichtpunt geweest dit jaar, een constante factor in mijn leven hier vanaf het moment dat ik in Margaret River aankwam. Degene waarmee ik alle bovenstaande momenten heb mogen beleven. Degene die hier aan mij zij was 24/7 voor 8 maanden lang, in de goede tijden maar ook wanneer ik minder happy was. Dit lichtpunt is genaamd Micha. Micha, jij verdient een spotlight in dit blog. Als je een jongen was geweest had ik nu een aanzoek gedaan ;).

Anyway.

Ik ben gegroeid en ik ben gelukkig en dat is all that counts, right?

Ik wens iedereen al het prachtigs voor 2017 en een liefdevolle jaarwisseling!

Zie jullie volgend jaar!

Heel veel liefs

Karlie.


7 reacties

 • Lotte den Besten

  31 december 2016

  Heel goed om te lezen dat het een topjaar voor jou was!! Geniet van je NewYearsEve !! Ook voor jou weer een fantastisch nieuw jaar gewenst! Liefs,

  Beantwoorden
 • Martha

  31 december 2016

  Lieve Karlijn, dank voor je goede wensen, wij wensen jou een heel mooi en geweldig 2017.
  Hartstikke fijn dat je het zo naar je zin hebt daar,
  Blijf genieten!

  Lieve groeten van ons,
  Anton en Martha

  Beantwoorden
 • Bram

  3 januari 2017

  Go get them tiger. Veel plezierrrr. Wat voor een restaurant?

  Beantwoorden
 • John-Paul

  3 januari 2017

  Jij ook veel prachtigs voor 2017! En we gaan elkaar snel weer zien! <3

  Beantwoorden
 • Lydia

  4 januari 2017

  Lieverd,wat mooi om te lezen.
  Ook voor jou( en al je dierbaren) een heel mooi 2017 gewenst.
  Dat er maar meer mooie ervaringen mogen bijkomen 😉
  Dikke kus,lyd

  Beantwoorden
 • Til

  8 januari 2017

  HI lieverd,
  Goed om te horen dat je een geweldig jaar heb gehad en dat er nog heeel veel mogen volgen. Liefs Johan en Til

  Beantwoorden
 • Geneviève

  2 februari 2017

  Een beetje laat gelezen, maar what an amazing year, darling! Ik wens je net zo’n jaar, vol groei, plezier, avontuur en…liefde! En een fantastische samenzijn straks met Dilly, Wim, Bram en Daan. Veel liefs

  Beantwoorden

Geef een reactie